Teens

Bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

26.06.2019

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Å være foreldre til tenåringer kan by på mange gleder, men også usikkerhet og bekymring. Har du en tenåring som strever kan det være ekstra utfordrende. Mange opplever at tenåringen er nysgjerrig og utforskende i forhold til både alkohol og andre rusmidler. Dette kan sette relasjonen på prøve og skape mye engstelse og usikkerhet hos foreldre. Påmelding innen 6.9.

Klagebehandling

07.06.2019

Elever og privatister kan klage på alle karakterer som skal føres på vitnemålet, med følgende unntak: Ved muntlig og muntlig-praktisk eksamen, kan det bare klages på formelle feil. Klageretten gjelder også dersom det er gitt "ikke vurdering" i standpunktkarakter. Klagen skal sendes skolen du er elev ved/skolen du tok eksamen ved som privatist. Klageskjema og mer informasjon finner du på denne siden.

Petter H A

Jobbet seg til finaleplass på årets UKM-festival

29.05.2019

Petter Haukeli Arntsen er en MK-elev med stor interesse for lys og lyd. Interessen fikk han i 9-klasse og han har siden da vært engasjert som lys-teknikker og rigger ved flere forestillinger på Asker kulturhus. Ferdighetene kommer til nytte også på skolen, som blant annet på revy og avslutninger. Innsatsen gir nye muligheter. Her forteller han entusiastisk om deltakelsen som Akershus representant ved UKM-fylkestreff i Trondheim sist helg og om nye utfordringer på årets lands-festival.