DL

Nedlasting av programvare

19.11.2019

Vi har gjort det enklere for lærere og elever på Nesbru VGS å finne laste ned relevant programvare. Du kan nå laste ned alt du trenger til studieprogrammet ditt herifra. Her finner du både programmer til både PC og Mac, samt brukerveiledninger til begge platformer.

Les saken

Felles karakter i norsk skriftlig

28.10.2019

Nesbru deltar i forsøk med to karakterer i norsk i stedet for tre. Elevene vil få en karakter i norsk muntlig og en felles karakter i norsk skriftlig som omfatter hovedmål og sidemål. Formålet er å få erfaring med og kunnskap om hvordan endringer i underveisvurderingen på Vg1 og Vg2 kan påvirke opplæringen og to karakterer ligger som forslag i den nye læreplanen i norsk.

Rutebuss

Ekstra avgang på busslinje 270

26.06.2019

Fra 7. oktober settes det opp en ekstra avgang på linje 270, som følge av kapasitetsutfordringene som har vært på avgangen som går kl. 07:40 fra Asker til Sandvika. Den nye avgangen går kl. 07:47 fra Asker, og vil stoppe 08:02 på Nedre Berger. Denne nye avgangen vil ikke komme opp i reiseplanleggeren, men er satt opp spesielt for å sikre bedre kapasitet til elevene som skal til Nesbru VGS.