Helsetjenester

Helsesøster
kirsti.vorren@nesbru.vgs.no
Telefon: 982 64 457

Psykolog
Åsne Talåsen
Asne.Haugsbakk.Talasen@asker.kommune.no

 

Kirsti Vorren. Helsesøster
Tlf: 982 64 457

Åsne Talåsen. Psykolog.
Tilstede: Torsdag. Timebetilling gjøres ved å kontakte helsesøster.

Nyheter

Eksamen

Klagebehandling

07.06.2019

Elever og privatister kan klage på alle karakterer som skal føres på vitnemålet, med følgende unntak: Ved muntlig og muntlig-praktisk eksamen, kan det bare klages på formelle feil. Klageretten gjelder også dersom det er gitt "ikke vurdering" i standpunktkarakter. Klagen skal sendes skolen du er elev ved/skolen du tok eksamen ved som privatist. Klageskjema og mer informasjon finner du på denne siden.

Les saken

Petter H A

Jobbet seg til finaleplass på årets UKM-festival

29.05.2019

Petter Haukeli Arntsen er en MK-elev med stor interesse for lys og lyd. Interessen fikk han i 9-klasse og han har siden da vært engasjert som lys-teknikker og rigger ved flere forestillinger på Asker kulturhus. Ferdighetene kommer til nytte også på skolen, som blant annet på revy og avslutninger. Innsatsen gir nye muligheter. Her forteller han entusiastisk om deltakelsen som Akershus representant ved UKM-fylkestreff i Trondheim sist helg og om nye utfordringer på årets lands-festival.

Les saken

Planeth Earth 2019

Planet Earth 2019

18.05.2019

9.-10.mai deltok Yi Cheng Chng og Lukas Hovland fra 2IB og Maja Egge fra 1STF på symposiet Planet Earth 2019 - A Scientific Journey i Stockholm. Arrangør var Molecular Frontiers Foundation som jobber for å få ungdom til å satse på naturvitenskapelige studier og forskning. Elever fra videregående skoler i Norden, Estland og USA deltok. Det var foredrag av mange forskere, blant dem flere nobelprisvinnere, og elevene stilte dem gode spørsmål etter foredragene.

Les saken