Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renèe Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Nesbru vgs

Skolens aksjonsinnsamling gir nye muligheter for flere

03.12.2019

Hvert år arrangerer Nesbru videregående skole aksjonsinnsamling der elevene samler inn penger til et humanitært formål. På Vg2 Byggteknikk er det en tradisjon at byggfagelevene arbeider tre dager i bygg og håndverksbedrifter for å tjene inn støtte til Kirkens Nødhjelps Grønne skoler i Haiti. Les mer om prosjektet på byggmesteren.as

DL

Nedlasting av programvare

19.11.2019

Vi har gjort det enklere for lærere og elever på Nesbru VGS å finne laste ned relevant programvare. Du kan nå laste ned alt du trenger til studieprogrammet ditt herifra. Her finner du både programmer til både PC og Mac, samt brukerveiledninger til begge platformer.

Les saken

Felles karakter i norsk skriftlig

28.10.2019

Nesbru deltar i forsøk med to karakterer i norsk i stedet for tre. Elevene vil få en karakter i norsk muntlig og en felles karakter i norsk skriftlig som omfatter hovedmål og sidemål. Formålet er å få erfaring med og kunnskap om hvordan endringer i underveisvurderingen på Vg1 og Vg2 kan påvirke opplæringen og to karakterer ligger som forslag i den nye læreplanen i norsk.