Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renée Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Teens

Asker kommune arrangerer temamøte for foreldre om ungdom og rus

20.01.2020

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?. Barne- og familieenheten inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Hvor: Fredtunveien 85, det gule huset bak Asker videregående. Når: 25.02, 10.03, 24.03, 14.04, 28.04, 12.05 og en oppfriskningsdag 15.09.20. Alle møtene starter kl 17:30 og varer til 19.45. Påmelding innen 15.02.20 til: Anne Rypdal. Tlf: 915 52 976. anne.rypdal@asker.kommune.no

Ramm og Røren

MK-elever laget yrkesfilm

08.01.2020

Fredrik og Maja på Vg1, har vært hos NRK og intervjuet Nils Fredrik Røren og Nicolay Ramm. TV-kjendisene har mange gode råd å gi til skole-elever som vil noe. Se selv!

3IB

Vant kunnskapskonkurranse for andre år på rad!

05.01.2020

3IB og faglærer, Banafsheh Sheiban, kom med god grunn stolte tilbake fra kunnskapssenteret Horisont, som er en del av Norges bank. Horisont har som mål å øke kunnskapen om Norges Bank, penger, valuta, oljeprisen og koblingen til valuta og renter, internasjonal økonomi og pensjonsfondet. I den forbindelse hadde de laget et interaktivt spill der elevene måtte svare på spørsmål relatert til temaet. Her skulle elevene også rydde opp i en nasjonal-økonomisk problemstilling som denne gangen omfattet krisen på 80-tallet. Nesbru vgs v/3IB vant for andre gang og nå er de på toppen av Norges Bank-listen! Samme IB-klasse vant førsteplassen også i fjor selv om de da var de ett år yngre og hadde mindre kunnskap.