Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renée Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Nesbrurevyen20

Ble kåret til årets skolerevy!

30.03.2020

Budstikka nominerte skolerevyene fra Rud, Nesbru og Nadderud videregående skoler til årets lokale revy. Kåringen gikk av stabelen under Revykavalkaden 1. april, direkte på nett der revyen fra Nesbru vgs vant! Gratulerer til denne gjengen for imponerende innsats tross stramt budsjett og uten hjelp fra profesjonelle krefter.

IB 2019

IB Exam Session has been canceled by the IBO

24.03.2020

May 2020 IB Exam Session has been canceled by the IBO. More information will come after 27. March. For questions, contact Elizabeth Laney-Mortensen (Elizabeth.Laney-Mortensen@nesbru.vgs.no)

Veiviseren 2019-20

Fraværsgrensen endres som følge av koronaviruset

09.03.2020

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Håndteringen av koronaviruset gjør at helsepersonell må bruke kapasiteten sin på de som trenger det mest.