Rådgivertjenesten

Nesbru vgs

Gjør deg kjent med Visma InSchool

19.08.2019

VIS (Visma InSchool) vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. VIS erstatter Skolearena. ItsLearning skal brukes som før.

datasikkerhet

Informativ kortfilm om datasikkerhet

12.08.2019

Velkommen til skolestart for elever tirsdag 20.8. Vg1 starter kl.9, Vg2 kl.10 og Vg 3 kl.12. Vi gleder oss til å se dere! Se gjerne på denne videoen om datasikkerhet før du starter:https://youtu.be/I1629cvZqOE

Teens

Bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

26.06.2019

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Å være foreldre til tenåringer kan by på mange gleder, men også usikkerhet og bekymring. Har du en tenåring som strever kan det være ekstra utfordrende. Mange opplever at tenåringen er nysgjerrig og utforskende i forhold til både alkohol og andre rusmidler. Dette kan sette relasjonen på prøve og skape mye engstelse og usikkerhet hos foreldre. Påmelding innen 6.9.