Nyheter

Nye benker i korridorene

Benkene er laget av innsatte ved Ila fengsel og vil være på plass til skolestart. Også flere nye lærere er klare for å ta elevene vel imot. Blant disse, Eivind Iles Mørk, som skal undervise i norsk og samfunnsfag.

Derfor var jeg skolemotivert

Også i år har juryen på Nesbru vgs kåret Årets kullelev i Vg3. Kontaktlærerne hadde innstilt seks sterke kandidater og juryens valg falt på Marie Moss Skogdal. I følge juryen ble Marie Årets kulleelev i Vg3 2015-16 fordi:

DH-elever laget troféer til Gullenesen på Medier og kommunikasjon

DH-elevene Marianne Stenseng og Jenny Annestad laget disse flotte hovedprisene som ble delt ut til årets elev i 1,2 og 3 MK under årets Gullnesen-arrangement. De heldige vinnerne var Michael Lanham 3-klasse, Jesper Vigander 2-klasse og Emma Tvinnereim 1-klasse. Gratulerer!

Nå blir det skolegenser på Nesbru!

Elevrådet fikk inn mange spreke forslag. Valget falt til slutt på designet som er laget av Magnus i 1KMA. Gratulerer! Det blir mulig å bestille genseren ved skolestart i august.

Fikk impulser og idéer til godt lederskap

Årets Rotary Youth Leadership Award (RYLA) ble arrangert i Oslo, 8-10.april. RYLA er et seminar om ledelse for unge talenter og har vært et offisielt Rotary program siden 1971. I år hadde Nesbru Rotary valgt ut Vegard Stangjordet som sin representant. Vegard fra Hvalstad er til daglig elev i Vg3 på Nesbru vgs og vi er selvsagt nysgjerrige på hva han fikk ut av de innholdsrike dagene. Kanskje du blir kandidat neste år? Les mer:

Katrine skrev seg til premie med leserinnlegget «Yrkesfag er undervurdert!» i nynorsk skrivekonkurranse

Norsklærer, Arngeir Berg, på Nesbru vgs utfordret nylig elevene i 3PÅA til å delta i en skrivekonkurranse arrangert av Bærum mållag. At målformen var nynorsk, var ingen hindring for disse elevene som alle har bakgrunn fra ulike yrkesfaglige programfag før de valgte påbygg siste året på videregående.

Grønne skoler på Haiti

Elevrådet har bestemt at innsamlingsaksjonen fortsatt skal støtte Kirkens nødhjelps prosjekt grønne skoler på Haiti. I den forbindelse drar Veronica sammen med to elever; Matias og Anna Hellesnes. Vi ønsker dem en utbytterik og fin tur til Haiti i uke 10 og at de kommer tilbake med erfaringer og informasjon som motiverer elevene til ny innsamlingsaksjon 27.10.

Samarbeidsavtale sikrer flere elevplasser

Akershus fylkeskommune inngikk fredag en samarbeidsavtale med fire opplæringskontorer innen bygg- og anleggsteknikk. Les mer på Bygg.no.

Asker Open 2013

Nytt studietilbud på Nesbru

Fra høsten etablerer Nesbru en såkalt «idrettsklasse» – hvor elevene skal følge normal studiespesialisering, men samtidig få en timeplan som er fleksibel med tanke på morgentrening og konkurranser på hverdager. Se artikkel i Budstikka.

Bestill abonnement på dagens lunsj

Vi starter opp med abonnement på dagens lunch. Kortet kan kjøpes i kantinen fra Mandag 15/2. For mars mnd vil dette koste kr 630,-. 18 dager a kr 35,-. Abonnementet starter fra Mandag 29/2 og ut Mars.