Velkommen tilbake til Nesbru vgs!

Les om delvis åpen skole

Det var en stor glede for alle å se elever og lærere igjen denne uken!  Elevene ble tatt godt imot med rød løper, ballonger, plakater og et bredt smil fra miljøarbeider Ina, før de møtte kontaktlærer og kassekamerater med 1m avstand. Det var mye gjensynsglede å se!

På grunn av smittevernreglene er det nå en timeplan der elevene har noen timer på skolen og resten som digital undervisning. Alle elever får være på skolen i løpet av en uke. Elevene har fått beskjed om hvor og når de skal ha sine timer.

Vi vil alle vil tilbake til den gamle, normale hverdagen.  Dessverre er vi ikke helt der enda, men sakte men sikkert kommer vi dit.  Det er viktig at alle elever og ansatte gjør seg kjent med «smittevernveilederen for videregående skole»: Veileder om smittevern fra UDIR.

Det er mye og god informasjon i smittevernveilederen, dette er ekstra viktig å vite før du kommer til skolen:

Når skal du ikke møte på skolen:

• Elever og ansatte som har luftveissymptomer
  • Elever og ansatte som har bekreftet Covid-19
  • Elever og ansatte som er nærkontakter/husstandsmedlem til en person med bekreftet Covid-19.

Når du er på skolen, må du huske på:

• God hånd- og hostehygiene
  • Redusert kontakt mellom personer, dvs minimum 1 meter avstand og til færrest mulig personer.
  • Godt renhold

Har du spørsmål, ting du lurer på i forbindelse med åpning av skole, ikke nøl med å ta kontakt med kontaktlærer eller andre ansatte på skolen.

Velkommen tilbake!

Hilsen Brynhild - rekto