Bilder fra årets VG3-avslutning:

Gratulerer til årets kull-elev Wilhelm Gulteig

Nå har alle våre Vg3-elever fløyet videre ut i verden og vi ønsker de lykke til på ferden. Alle de flotte elevene, skolens ledelse, lærere og foresatte var samlet til en verdig markering på Asker konferansesenter. Der var det høytidelig utdeling av vitnemål, sang og musikalske bidrag fra lærerne. Rektor, Brynhild Idland, delte blant annet ut prisen til årets kull-elev i Vg3, Wilhelm Guldteig. Gratulerer!

Begrunnelse: Wilhelm har vært en ressursperson i klassen både faglig og sosialt. Han har videre arbeidet aktivt for et godt elevmiljø som representant i og leder av elevrådet og som leder og økonomiansvarlig i Nesbrurevyen. Wilhelm opptrer på en svært høflig og inkluderende måte, har stor omtanke for sine medelever og viser et stort engasjement for Nesbru vgs. Han har også vært en god ambassadør for skolen ved blant annet som representant for Nesbru vgs bistandsarbeid på Haiti.