Jobbet seg til finaleplass på årets UKM-festival

Petter Haukeli Arntsen er en MK-elev med stor interesse for lys og lyd. Interessen fikk han i 9-klasse og han har siden da vært engasjert som lys-teknikker og rigger ved flere forestillinger på Asker kulturhus. Ferdighetene kommer til nytte også på skolen, som blant annet på revy og avslutninger. Innsatsen gir nye muligheter. Her forteller han entusiastisk om deltakelsen som Akershus representant ved UKM-fylkestreff i Trondheim sist helg og om nye utfordringer på årets lands-festival.

Petter Haukeli Arntsen er klar for nye utfordringer på årets UKM-festival

Petter forklarer – UKM, Ung Kultur Møtes, er et offentlig kulturtiltak for ungdom mellom 13 og 20 år, og foregår hvert år over hele landet. I Trondheim fikk jeg jobbe med en pre-produksjon der vi planla årets UKM-festival i Stjørdal 22-28.juni. Jeg lærte mye og ser fram til å jobbe med det jeg brenner for i Stjørdal. Det blir et spennende på program. På dagen blir det aktiviteter og workshops. Vi kan bygge effekt-pedaler, lære om foto for sosiale medier, bli med på yoga, eller en samspill-workshop. Midt på dagen er vi i Kimen Kulturhus. I tillegg til forestillingene og kunstutstillingen blir det mange forskjellige områder med underholdning og avslapping. Blant annet spillrom, pusterom, ladestasjoner, vafler og middag. UKM driver med mye positivt og gjett om jeg gleder meg!