Nesbru vgs

Gjør deg kjent med Visma InSchool

VIS (Visma InSchool) vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. VIS erstatter Skolearena. ItsLearning skal brukes som før.

datasikkerhet

Informativ kortfilm om datasikkerhet

Velkommen til skolestart for elever tirsdag 20.8. Vg1 starter kl.9, Vg2 kl.10 og Vg 3 kl.12. Vi gleder oss til å se dere! Se gjerne på denne videoen om datasikkerhet før du starter:https://youtu.be/I1629cvZqOE

Teens

Bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?

Barne- og familieenheten i Asker kommune inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Å være foreldre til tenåringer kan by på mange gleder, men også usikkerhet og bekymring. Har du en tenåring som strever kan det være ekstra utfordrende. Mange opplever at tenåringen er nysgjerrig og utforskende i forhold til både alkohol og andre rusmidler. Dette kan sette relasjonen på prøve og skape mye engstelse og usikkerhet hos foreldre. Påmelding innen 6.9.

Petter H A

Jobbet seg til finaleplass på årets UKM-festival

Petter Haukeli Arntsen er en MK-elev med stor interesse for lys og lyd. Interessen fikk han i 9-klasse og han har siden da vært engasjert som lys-teknikker og rigger ved flere forestillinger på Asker kulturhus. Ferdighetene kommer til nytte også på skolen, som blant annet på revy og avslutninger. Innsatsen gir nye muligheter. Her forteller han entusiastisk om deltakelsen som Akershus representant ved UKM-fylkestreff i Trondheim sist helg og om nye utfordringer på årets lands-festival.

Planeth Earth 2019

Planet Earth 2019

9.-10.mai deltok Yi Cheng Chng og Lukas Hovland fra 2IB og Maja Egge fra 1STF på symposiet Planet Earth 2019 - A Scientific Journey i Stockholm. Arrangør var Molecular Frontiers Foundation som jobber for å få ungdom til å satse på naturvitenskapelige studier og forskning. Elever fra videregående skoler i Norden, Estland og USA deltok. Det var foredrag av mange forskere, blant dem flere nobelprisvinnere, og elevene stilte dem gode spørsmål etter foredragene.

Elev PC

Informasjon til elever og privatister ved eksamen

– Pass på at du logger på med riktig brukeridentitet på nettverket. Akershus fylkeskommune ønsker å informere om at all tilkobling til nettverket logges. Loggene inneholder blant annet informasjon om hvilken bruker som logget på nettverket, og hvilken pc, telefon eller lignende brukeren benyttet.

Elever hos Sopra Steria

Elever møtte næringslivet

IT-konsulentfirmaet Sopra Steria ble nylig kåret Norges beste arbeidsplass for store bedrifter av Great Place to Work. Denne gjeve prisen har de nå vunnet tre år på rad. Faglærer Vivian og elevene i Markedsføring og Ledelse ble nysgjerrige på hvorfor. Entusiasmen var derfor stor da Sopra Steria åpnet dørene og tok de vel imot. Hilde Holm snakket om hvordan de jobber aktivt med rekruttering og personalutvikling, og elevene fikk flere nye perspektiver på hvordan dette kan gjøres. I tillegg fikk de oppleve Oslos flotteste utsikt fra takterrassen.

ptroz

En ekte skuespiller på besøk

Vg1-elevene har nå drama og forfatteren Jon Fosse i norsktimene. Stor takk til skuespilleren, Øystein Røger, som inspirerte oss med sine erfaringer fra mange ulike roller på teaterscenen og foran kamera. Han spilte også noe fra en av sine tidligere roller i Fosse-stykket «draum om hausten». Norsklærerne, Maria og Bente, tok utfordringen og stilte som motspillere foran alle Vg1-elevene. Forestillingen må ha motivert, for elevene stilte mange gode spørsmål som Øystein ga de utfyllende svar på.

Universitetsturné på Nesbru vgs

Fredag 11. januar 2019 får vi besøk av universiteter. Her har du som Vg3-elev en unik mulighet til å gjøre deg kjent med flere spennende utdanningsmuligheter. Last gjerne ned programmet som gir deg full oversikt over hvem, hva, når og hvor.

Leder for en dag

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.