Teens

Asker kommune arrangerer temamøte for foreldre om ungdom og rus

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?. Barne- og familieenheten inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Hvor: Fredtunveien 85, det gule huset bak Asker videregående. Når: 25.02, 10.03, 24.03, 14.04, 28.04, 12.05 og en oppfriskningsdag 15.09.20. Alle møtene starter kl 17:30 og varer til 19.45. Påmelding innen 15.02.20 til: Anne Rypdal. Tlf: 915 52 976. anne.rypdal@asker.kommune.no

Ramm og Røren

MK-elever laget yrkesfilm

Fredrik og Maja på Vg1, har vært hos NRK og intervjuet Nils Fredrik Røren og Nicolay Ramm. TV-kjendisene har mange gode råd å gi til skole-elever som vil noe. Se selv!

3IB

Vant kunnskapskonkurranse for andre år på rad!

3IB og faglærer, Banafsheh Sheiban, kom med god grunn stolte tilbake fra kunnskapssenteret Horisont, som er en del av Norges bank. Horisont har som mål å øke kunnskapen om Norges Bank, penger, valuta, oljeprisen og koblingen til valuta og renter, internasjonal økonomi og pensjonsfondet. I den forbindelse hadde de laget et interaktivt spill der elevene måtte svare på spørsmål relatert til temaet. Her skulle elevene også rydde opp i en nasjonal-økonomisk problemstilling som denne gangen omfattet krisen på 80-tallet. Nesbru vgs v/3IB vant for andre gang og nå er de på toppen av Norges Bank-listen! Samme IB-klasse vant førsteplassen også i fjor selv om de da var de ett år yngre og hadde mindre kunnskap.

Nesbru vgs

Skolens aksjonsinnsamling gir nye muligheter for flere

Hvert år arrangerer Nesbru videregående skole aksjonsinnsamling der elevene samler inn penger til et humanitært formål. På Vg2 Byggteknikk er det en tradisjon at byggfagelevene arbeider tre dager i bygg og håndverksbedrifter for å tjene inn støtte til Kirkens Nødhjelps Grønne skoler i Haiti. Les mer om prosjektet på byggmesteren.as

DL

Nedlasting av programvare

Vi har gjort det enklere for lærere og elever på Nesbru VGS å finne laste ned relevant programvare. Du kan nå laste ned alt du trenger til studieprogrammet ditt herifra. Her finner du både programmer til både PC og Mac, samt brukerveiledninger til begge platformer.

Felles karakter i norsk skriftlig

Nesbru deltar i forsøk med to karakterer i norsk i stedet for tre. Elevene vil få en karakter i norsk muntlig og en felles karakter i norsk skriftlig som omfatter hovedmål og sidemål. Formålet er å få erfaring med og kunnskap om hvordan endringer i underveisvurderingen på Vg1 og Vg2 kan påvirke opplæringen og to karakterer ligger som forslag i den nye læreplanen i norsk.

Rutebuss

Ekstra avgang på busslinje 270

Fra 7. oktober settes det opp en ekstra avgang på linje 270, som følge av kapasitetsutfordringene som har vært på avgangen som går kl. 07:40 fra Asker til Sandvika. Den nye avgangen går kl. 07:47 fra Asker, og vil stoppe 08:02 på Nedre Berger. Denne nye avgangen vil ikke komme opp i reiseplanleggeren, men er satt opp spesielt for å sikre bedre kapasitet til elevene som skal til Nesbru VGS.

Nesbru vgs

Gjør deg kjent med Visma InSchool

VIS (Visma InSchool) vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. VIS erstatter Skolearena. ItsLearning skal brukes som før.

datasikkerhet

Informativ kortfilm om datasikkerhet

Velkommen til skolestart for elever tirsdag 20.8. Vg1 starter kl.9, Vg2 kl.10 og Vg 3 kl.12. Vi gleder oss til å se dere! Se gjerne på denne videoen om datasikkerhet før du starter:https://youtu.be/I1629cvZqOE

Petter H A

Jobbet seg til finaleplass på årets UKM-festival

Petter Haukeli Arntsen er en MK-elev med stor interesse for lys og lyd. Interessen fikk han i 9-klasse og han har siden da vært engasjert som lys-teknikker og rigger ved flere forestillinger på Asker kulturhus. Ferdighetene kommer til nytte også på skolen, som blant annet på revy og avslutninger. Innsatsen gir nye muligheter. Her forteller han entusiastisk om deltakelsen som Akershus representant ved UKM-fylkestreff i Trondheim sist helg og om nye utfordringer på årets lands-festival.