For privatister

Slik følger vi opp situasjonen med korona

27.02.2020

Nesbru vgs. skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig. Vi har løpende dialog med fylkesadministrasjonen for oppdatert informasjon, råd og vurdering av eventuelle tiltak. I tillegg etableres kontakt med helseavdelingen i kommunen.

Hyre

Markedsføring i praksis

31.01.2020

I faget Markedsføring og ledelse 1, jobbes det med et case om bildelings-markedet. Dette er et spennende marked i utvikling og gleden var derfor stor da gründer og daglig leder, Nils Petter Nordbø, hos Hyre sa ja til å ta imot seks av elevene. Hyre er en av de nyere aktørene i markedet. Her fikk de nysgjerrige elevene et godt innblikk i den avanserte teknologien som ligger bak tjenesten, hvordan det satses, og mulighetene som framtiden byr på. Erfaringene tok de med seg og delte med resten av klassen.

Teens

Asker kommune arrangerer temamøte for foreldre om ungdom og rus

20.01.2020

Er du bekymret for din ungdoms utforskning når det gjelder alkohol eller andre rusmidler?. Barne- og familieenheten inviterer til foreldregrupper basert på «TUNING IN TO TEENS». Hvor: Fredtunveien 85, det gule huset bak Asker videregående. Når: 25.02, 10.03, 24.03, 14.04, 28.04, 12.05 og en oppfriskningsdag 15.09.20. Alle møtene starter kl 17:30 og varer til 19.45. Påmelding innen 15.02.20 til: Anne Rypdal. Tlf: 915 52 976. anne.rypdal@asker.kommune.no