Elevenes aktiviteter

Rutebuss

Ekstra avgang på busslinje 270

26.06.2019

Fra 7. oktober settes det opp en ekstra avgang på linje 270, som følge av kapasitetsutfordringene som har vært på avgangen som går kl. 07:40 fra Asker til Sandvika. Den nye avgangen går kl. 07:47 fra Asker, og vil stoppe 08:02 på Nedre Berger. Denne nye avgangen vil ikke komme opp i reiseplanleggeren, men er satt opp spesielt for å sikre bedre kapasitet til elevene som skal til Nesbru VGS.

Nesbru vgs

Gjør deg kjent med Visma InSchool

19.08.2019

VIS (Visma InSchool) vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. VIS erstatter Skolearena. ItsLearning skal brukes som før.

datasikkerhet

Informativ kortfilm om datasikkerhet

12.08.2019

Velkommen til skolestart for elever tirsdag 20.8. Vg1 starter kl.9, Vg2 kl.10 og Vg 3 kl.12. Vi gleder oss til å se dere! Se gjerne på denne videoen om datasikkerhet før du starter:https://youtu.be/I1629cvZqOE