Medier og kommunikasjon [Hopp til innhold]

Medier og kommunikasjon

Nye muligheter med SSP MK

Fra og med høsten 2016 ble Medier og kommunikasjon (MK) et studieforberedende løp. Ved Nesbru videregående skole har vi lange tradisjoner med MK og har bygget opp et allsidig fagmiljø. Samtidig har Nesbru et bredt og solid tilbud innenfor studiespesialisering. Velger du nye MK på Nesbru får du derfor et kvalitativt og spennende tilbud på flere måter. Medieavdelingen er godt utstyrt, med blant annet fotostudio, radiostudio og eget studio for tv- og videoproduksjon.

Det nye studieprogrammet vil ha 10 timer mediefag fast både på vg1, vg2 og vg3. I tillegg vil man kunne velge ytterligere inntil 10 timer på vg2 og inntil 15 timer på vg3 med fordypning i ulike 5-timers mediefag. MK kan også kombineres med andre fag til valg i den nye modellen. Elevene velger selv hvor mye mediefag man ønsker utover de 10 obligatoriske timene på vg2 og vg3.

Vi tilbyr:

• lokaler med bransjeriktig utstyr og programvare
  • lærere med solid bransjeerfaring
  • godt samarbeid mellom elever og lærere med klart fokus på elevenes læringsmiljø
  • høyt faglig nivå på opplæringen
  • tv-/filmstudio og radiostudio
  • mange års erfaring innen mediefagene

Mer om de nye mulighetene på MK Nesbru i denne brosjyren som er laget av MK-elevene Victor, Mikkel og Selma.

Her kan du se noen av alle de kreative filmene laget av elever på Nesbru.

Også denne filmen på Vil bli er laget av MK-elever på Nesbru:

Nesbru er medie-skolen. Velkommen som søker på nye MK!

Geir Totland

Fagligpedagogisk leder MK samt faglærer medier og kommunikajson

E-post geir.totland@nesbru.vgs.no