Bygg- og anleggsteknikk

Elevene på Bygg- og anleggsteknikk har aktive og lærerrike dager både ute og inne

Nesbru vgs. ligger sentralt plassert i Akershus vest med stor aktivitet innen bransjene som vi satser på. Mulighetene for dermed å kunne fullføre de to siste årene av utdanningen i nærmiljøet er absolutt til stede. Våre lærere er også behjelpelige med å formidle kontakt med fremtidige arbeidsgivere.

På Nesbru videregående skole har vi:

• moderne lokaler og utstyr
  • en dyktig lærerstab
  • godt samarbeid mellom elever og lærere med fokus på elevmedvirkning
  • skaffet de fleste elevene lærlingeplass
  • hovedfokus på de lokalt forankrede fagene

Nesbru videregående skole kan blant annet vise til:

• gode faglige resultater
  • spesielt god trivsel
  • et svært aktivt elevråd med reell innflytelse
  • en elevstyrt skolerevy
  • et aktivt internasjonalt engasjement med mange spennende prosjekter
  • en populær kantine

Bygg- og anleggsteknikk er grunnutdannelsen for veien videre inn i byggebransjens mange muligheter.

Programfaget vektlegger praktiske ferdigheter, og det er viktig å ha et godt håndlag og praktisk sans.

Du bør være glad i å skape, se resultater av egen innsats, være selvstendig, nøyaktig og ha gode fysiske egenskaper.

I mange tilfeller krever det at du kan arbeide godt i team fordi gjennomføring av bygg- og anleggsarbeider krever nært samarbeid mellom ulike yrkesutøvere.

Mer om dette tilbudet på vilbli.no

Rune Roland Kval

Avdelingsleder bygg- og anleggsteknikk YSK-koordinator.

E-post Rune.Roland.Kval@nesbru.vgs.no