ptroz

En ekte skuespiller på besøk

29.11.2018

Vg1-elevene har nå drama og forfatteren Jon Fosse i norsktimene. Stor takk til skuespilleren, Øystein Røger, som inspirerte oss med sine erfaringer fra mange ulike roller på teaterscenen og foran kamera. Han spilte også noe fra en av sine tidligere roller i Fosse-stykket «draum om hausten». Norsklærerne, Maria og Bente, tok utfordringen og stilte som motspillere foran alle Vg1-elevene. Forestillingen må ha motivert, for elevene stilte mange gode spørsmål som Øystein ga de utfyllende svar på.

Universitetsturné på Nesbru vgs

14.12.2018

Fredag 11. januar 2019 får vi besøk av universiteter. Her har du som Vg3-elev en unik mulighet til å gjøre deg kjent med flere spennende utdanningsmuligheter. Last gjerne ned programmet som gir deg full oversikt over hvem, hva, når og hvor.

Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.