Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.

Siste nytt hos NRK

21.09.2018

Vg.2 MK hadde en inspirerende skoledag hos nyhetsavdelingen i NRK. Elevene fikk bl.a. prate med journalist og nyhetsanker, Yama Wolasmal. Han fortalte om hvordan det er å jobbe i nyhetsredaksjonen og elevene fikk gode svar på sine spørsmål. Etterpå fikk de omvisning i flere tv-studioer og kostymeavdelingen.

Årets elevrådsseminar

03.09.2018

Elevrådsstyret arrangerte seminar med de nyvalgte tillitselevene torsdag 13 september. Spennende debatt og mange verdifulle innspill. God respons på å bli med i komiteene. Så dette var bra! Vi gleder oss til å fortsette arbeidet utover i skoleåret.