Rådgivertjenesten

Inger K. Knuten

Rådgiver Vg1 SSP A og F klassen Vg2 SSP IB Vg3 MK 3 PÅA (påbygg)

Linda Skåra

Rådgiver Vg1 SSP B,C,D,E og G Vg3 SSP Vg1 MK Vg2 MK TBA (tilrettelagt bygg- og anlegg) og TO

Eira Lohne

Rådgiver Vg1 og 2 Byggfag YSK FOT

Silje Solli

Karriereveileder og miljøarbeider

Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.