Rådgivertjenesten

Inger K. Knuten

Rådgiver Vg1 SSP A og F klassen Vg2 SSP IB Vg3 MK 3 PÅA (påbygg)

Linda Skåra

Rådgiver Vg1 SSP B,C,D,E og G Vg3 SSP Vg1 MK Vg2 MK TBA (tilrettelagt bygg- og anlegg) og TO

Eira Lohne

Rådgiver Vg1 og 2 Byggfag YSK FOT

Silje Solli

Karriereveileder og miljøarbeider

Planeth Earth 2019

Planet Earth 2019

18.05.2019

9.-10.mai deltok Yi Cheng Chng og Lukas Hovland fra 2IB og Maja Egge fra 1STF på symposiet Planet Earth 2019 - A Scientific Journey i Stockholm. Arrangør var Molecular Frontiers Foundation som jobber for å få ungdom til å satse på naturvitenskapelige studier og forskning. Elever fra videregående skoler i Norden, Estland og USA deltok. Det var foredrag av mange forskere, blant dem flere nobelprisvinnere, og elevene stilte dem gode spørsmål etter foredragene.

Elev PC

Informasjon til elever og privatister ved eksamen

13.02.2019

– Pass på at du logger på med riktig brukeridentitet på nettverket. Akershus fylkeskommune ønsker å informere om at all tilkobling til nettverket logges. Loggene inneholder blant annet informasjon om hvilken bruker som logget på nettverket, og hvilken pc, telefon eller lignende brukeren benyttet.

Elever hos Sopra Steria

Elever møtte næringslivet

21.01.2019

IT-konsulentfirmaet Sopra Steria ble nylig kåret Norges beste arbeidsplass for store bedrifter av Great Place to Work. Denne gjeve prisen har de nå vunnet tre år på rad. Faglærer Vivian og elevene i Markedsføring og Ledelse ble nysgjerrige på hvorfor. Entusiasmen var derfor stor da Sopra Steria åpnet dørene og tok de vel imot. Hilde Holm snakket om hvordan de jobber aktivt med rekruttering og personalutvikling, og elevene fikk flere nye perspektiver på hvordan dette kan gjøres. I tillegg fikk de oppleve Oslos flotteste utsikt fra takterrassen.