Kantina

Matfikseren er ny kantinedriver på skolen. Matfikseren er et veletablert firma som driver med kantiner og cateringvirksomhet.

Åpningstid

Alle skoledager
07.45 - 15.30

Nyheter

Sporty vinnere!

13.02.2019

Vi gratulerer vinnere av elevrådets fotballturnering. 1BAA-B vant med spillerne Daniel Bakken, Abdi Jama, Even Gebrehivet, Nobiel Mehari, og Robiel Kibreab! Takk til Elisabeth Kreig og Lars Petter Moss, som organiserte turneringen. Lar de seg utfordre av lærer-laget?

Les saken

Ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

21.01.2019

Informasjon til foresatte: I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar. Formålet er blant annet å gi ungdommer som går på videregående skole i Akershus mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø. Undersøkelsen gjennomføres på skolen i løpet av uke 6 til 12.

Les saken

ptroz

En ekte skuespiller på besøk

29.11.2018

Vg1-elevene har nå drama og forfatteren Jon Fosse i norsktimene. Stor takk til skuespilleren, Øystein Røger, som inspirerte oss med sine erfaringer fra mange ulike roller på teaterscenen og foran kamera. Han spilte også noe fra en av sine tidligere roller i Fosse-stykket «draum om hausten». Norsklærerne, Maria og Bente, tok utfordringen og stilte som motspillere foran alle Vg1-elevene. Forestillingen må ha motivert, for elevene stilte mange gode spørsmål som Øystein ga de utfyllende svar på.

Les saken