Helsetjenester

linne.melsom@asker.kommune.no

Kirsti Vorren. Helsesøster

Linne Melsom. Psykolog.
Tilstede: Torsdag. Timebetilling gjøres ved å kontakte helsesøster eller din rådgver.

TO-elever på eksotisk oppdagelsesferd i Oslo

12.11.2017

Tre av elevene på TO (Tilrettelagt opplæring) reiste sist mandag til Grønland i Oslo for å se nærmere på det eksotiske utvalget av frukt. Der var det mye fristende og annerledes! Elevene handlet og bearbeidet de spennende fruktene for servering til personalet i storefri.

Fikk besøk av mobbeombudet

12.11.2017

Elev-, lærlinge- og mobbeombud Andreas Nilsson besøkte skolen i Ledelsens økt 09.11. Temaet var nytt/ revidert kapittel 9A i opplæringsloven.

Les saken

Slik arbeider vi med elevens skolemiljø

07.09.2017

Alle videregående skoler i Akershus skal ha rutiner og handlingsplaner for å sikre et godt skolemiljø, for å forebygge mobbing og krenkelser og for å reagere hvis elever ikke har et godt og trygt skolemiljø. Mer om dette i vedlagte hefte (PDF).