Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Elevbedrift fikk omtale i Budstikka

18.06.2018

Nesbru-elevene Thomas, Vemund og Markus startet i høst Videra UB, en ungdomsbedrift gjennom valgfaget Entreprenørskap og Bedriftsutvikling. Egne erfaringer med fotgjengerulykker bidro til at de ville gjøre fotgjengerfeltene sikrere.

Innovasjonscamp på byggfag

08.06.2018

Nylig ble det arrangert innovasjonscamp på byggfag for alle tre Vg1-elevene i samarbeid med Ungt Entreprenørskap og POB entreprenør. Det var 37 elever som deltok, og de jobbet i grupper på 4 og 3 elever på tvers av 1Ysk og 1BA. Tema for innovasjonscampen var betong og hvordan dette kan anvendes i innovativt perspektiv.

Les saken

Vurderer du et studieår i USA?

28.05.2018

Nå har du muligheten for å søke Georgia Rotary Student Program (GRSP). Nesbru Rotary har et nært samarbeid med Nesbru Vgs. Dersom du er interessert i et studieår i USA 2019-20, kontakt Nesbru Rotary Club/Sverre Skogstrand på tlf: 900 15 045 eller epost: sverre@adv-skogrand.no. Grip muligheten og send en søknad til rektor, Brynhils Idland, innen 10. juni 2018. Den som intet våger, intet vinner!