Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Praktisk og smakfull spanskundervisning

07.12.2017

Spansklærer Anette Dahl sørget for at VG3 fikk lage paella valenciana i mandagstimene. Krydderiet safran (azafrán på spansk) er blomsterstøvet i safrankrokus. Safran er nøkkelen til en ekte paella og gir retten den gule fargen og en karakteristisk aroma. Gøy å lære spansk med matnyttig samarbeid og velduftende gloser på menyen!

Les saken

Nesbruelev har skrevet om livsnødvendig hjelp til Haiti

30.11.2017

Nesbru bygg og anlegg støtter Kirkens Nødhjelp hvert år ved å samle inn 1.600 kroner fra å jobbe i en bedrift i tre dager. Her har Nesbrueleven, Oskar Lium, skrevet en artikkel om den viktige innsatsen.

Les saken

TO-elever på eksotisk oppdagelsesferd i Oslo

12.11.2017

Tre av elevene på TO (Tilrettelagt opplæring) reiste sist mandag til Grønland i Oslo for å se nærmere på det eksotiske utvalget av frukt. Der var det mye fristende og annerledes! Elevene handlet og bearbeidet de spennende fruktene for servering til personalet i storefri.