Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Universitetsturné på Nesbru vgs

14.12.2018

Fredag 11. januar 2019 får vi besøk av universiteter. Her har du som Vg3-elev en unik mulighet til å gjøre deg kjent med flere spennende utdanningsmuligheter. Last gjerne ned programmet som gir deg full oversikt over hvem, hva, når og hvor.

Les saken

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

29.11.2018

I uke 49 og 50 gjennomføres elevundersøkelsen. Her kan du som foresatt lese mer om formålet og gjennomføring.

Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.