Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Innovasjonscamp på byggfag

08.06.2018

Nylig ble det arrangert innovasjonscamp på byggfag for alle tre Vg1-elevene i samarbeid med Ungt Entreprenørskap og POB entreprenør. Det var 37 elever som deltok, og de jobbet i grupper på 4 og 3 elever på tvers av 1Ysk og 1BA. Tema for innovasjonscampen var betong og hvordan dette kan anvendes i innovativt perspektiv.

Les saken

Vurderer du et studieår i USA?

28.05.2018

Nå har du muligheten for å søke Georgia Rotary Student Program (GRSP). Nesbru Rotary har et nært samarbeid med Nesbru Vgs. Dersom du er interessert i et studieår i USA 2019-20, kontakt Nesbru Rotary Club/Sverre Skogstrand på tlf: 900 15 045 eller epost: sverre@adv-skogrand.no. Grip muligheten og send en søknad til rektor, Brynhils Idland, innen 10. juni 2018. Den som intet våger, intet vinner!

Elever har laget blodgiver-kampanjer

03.04.2018

1MK har laget blodgiver-kampanjer. Ni av bidragene deltar i en konkurranse arrangert av Røde Kors for alle videregående skoler i Norge. Finalister presenteres 16.mai. Tvi tvi for bidragene fra Nesbru! Se kampanjene her: