Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Slik arbeider vi med elevens skolemiljø

07.09.2017

Alle videregående skoler i Akershus skal ha rutiner og handlingsplaner for å sikre et godt skolemiljø, for å forebygge mobbing og krenkelser og for å reagere hvis elever ikke har et godt og trygt skolemiljø. Mer om dette i vedlagte hefte (PDF).

Kjøring i skolens nærmiljø

25.09.2017

Skolen opplever altfor ofte uvettig og farlig kjøring til og fra parkeringsplassen i enden Hallvard Torgersens vei. Politiet er varslet og vil kunne foreta kontroller i morgenrushet, storefri og ved skoledagens avslutning.

Les saken

Slik kan du søke om stipend

12.11.2015

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2017. Søker du om stipend og lån etter 15. november, får du støtte bare for våren 2018. Søknadsfristen for våren er 15. mars 2018.