Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.