Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Elever hos Sopra Steria

Elever møtte næringslivet

21.01.2019

IT-konsulentfirmaet Sopra Steria ble nylig kåret Norges beste arbeidsplass for store bedrifter av Great Place to Work. Denne gjeve prisen har de nå vunnet tre år på rad. Faglærer Vivian og elevene i Markedsføring og Ledelse ble nysgjerrige på hvorfor. Entusiasmen var derfor stor da Sopra Steria åpnet dørene og tok de vel imot. Hilde Holm snakket om hvordan de jobber aktivt med rekruttering og personalutvikling, og elevene fikk flere nye perspektiver på hvordan dette kan gjøres. I tillegg fikk de oppleve Oslos flotteste utsikt fra takterrassen.

Sporty vinnere!

13.02.2019

Vi gratulerer vinnere av elevrådets fotballturnering. 1BAA-B vant med spillerne Daniel Bakken, Abdi Jama, Even Gebrehivet, Nobiel Mehari, og Robiel Kibreab! Takk til Elisabeth Kreig og Lars Petter Moss, som organiserte turneringen. Lar de seg utfordre av lærer-laget?

ptroz

En ekte skuespiller på besøk

29.11.2018

Vg1-elevene har nå drama og forfatteren Jon Fosse i norsktimene. Stor takk til skuespilleren, Øystein Røger, som inspirerte oss med sine erfaringer fra mange ulike roller på teaterscenen og foran kamera. Han spilte også noe fra en av sine tidligere roller i Fosse-stykket «draum om hausten». Norsklærerne, Maria og Bente, tok utfordringen og stilte som motspillere foran alle Vg1-elevene. Forestillingen må ha motivert, for elevene stilte mange gode spørsmål som Øystein ga de utfyllende svar på.