Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Elever har laget blodgiver-kampanjer

03.04.2018

1MK har laget blodgiver-kampanjer. Ni av bidragene deltar i en konkurranse arrangert av Røde Kors for alle videregående skoler i Norge. Finalister presenteres 16.mai. Tvi tvi for bidragene fra Nesbru! Se kampanjene her:

Les saken

3.plass til Henriette på fylkesmestersskapet for interiør 2018!

23.03.2018

Oppgaven var å innrede et inngangsparti i en enebolig for et ungt par. Gratulerer også til Tara som fikk spesiell god tilbakemelding fra dommerne for sin innovative besvarelse.

bygging

Relevans for byggfagelevene

11.03.2018

Elevene på Vg2 BY er for tiden utplassert i bedrift og skal i uke 11 forberede seg til jobbintervju i bedriftene de er nå. Dette er et samarbeid mellom norsk- og programfaglærerne. Elevene skal i april i jobbintervju sammen med sine faglærere. Dette er relevans på høyt nivå! Applaus til norsklærere og programfaglærere som sørger for at elevene får delta i slike nyttige og RELEVANTE prosesser.