Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Siste nytt hos NRK

21.09.2018

Vg.2 MK hadde en inspirerende skoledag hos nyhetsavdelingen i NRK. Elevene fikk bl.a. prate med journalist og nyhetsanker, Yama Wolasmal. Han fortalte om hvordan det er å jobbe i nyhetsredaksjonen og elevene fikk gode svar på sine spørsmål. Etterpå fikk de omvisning i flere tv-studioer og kostymeavdelingen.

Øvelse

01.06.2017

Ingen grunn til bekymring. Politiet hadde øvelse rundt skolen i dag. Elever og ansatte ble informert. Politiet skal ha øvelse også neste onsdag.

Årets elevrådsseminar

03.09.2018

Elevrådsstyret arrangerte seminar med de nyvalgte tillitselevene torsdag 13 september. Spennende debatt og mange verdifulle innspill. God respons på å bli med i komiteene. Så dette var bra! Vi gleder oss til å fortsette arbeidet utover i skoleåret.