Biblioteket

Søk i skolebiblioteket

Her kan du også sjekke hva du har lånt (lærebøker og bøker m.m. fra biblioteket): Tast inn elevnummeret ditt (se elevkortet) og få tilsendt pin-kode på e-post.

Mandag - torsdag kl. 07.00 - 20.00

(etter kl. 17: se oppslag på døren i biblioteket)

Fredag kl. 07.00 - 17.00

Anette Renee Prøis Fearnley

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Donna Louise Dolva

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Øvelse

01.06.2017

Ingen grunn til bekymring. Politiet hadde øvelse rundt skolen i dag. Elever og ansatte ble informert. Politiet skal ha øvelse også neste onsdag.

Årets elevrådsseminar

03.09.2018

Elevrådsstyret arrangerte seminar med de nyvalgte tillitselevene torsdag 13 september. Spennende debatt og mange verdifulle innspill. God respons på å bli med i komiteene. Så dette var bra! Vi gleder oss til å fortsette arbeidet utover i skoleåret.

Elevbedrift fikk omtale i Budstikka

18.06.2018

Nesbru-elevene Thomas, Vemund og Markus startet i høst Videra UB, en ungdomsbedrift gjennom valgfaget Entreprenørskap og Bedriftsutvikling. Egne erfaringer med fotgjengerulykker bidro til at de ville gjøre fotgjengerfeltene sikrere.