Siste nytt om fraværsgrensen

Skolen viser til innføring av nasjonal fraværsgrense fra og med skoleåret 2016- 17. Utdanningsdirektoratet la 26.01. 2017 dette skrivet (PDF) som er en kortere tekst om fravær i videregående skole. Under kapitlet "elever som overskrider fraværsgrensen", er det lagt inn en presisering om hvordan man kan gå fra elev til privatist, og tatt inn tekst om å hospitere i undervisningen.

Informasjon fra Politiet til ungdomsforeldre i Asker

Politiets ungdomspatrulje i Asker har den siste tiden mottatt informasjon om at det planlegges slåsskamper mellom ulike ungdomsmiljøer i Asker og omegn.

Vårens prøveplaner er her

Planen for vg1,2 og 3 for våren 2017, finner du under Aktuelt > Prøveplaner øverst i hovedmenyen.

Inspireres til leseglede

Hurra! Nå har alle klasser og alle elever fått en bok på pulten. 34 klasser har fått bokpresentasjon, og alle elevene har lånt seg en bok. Og noen elever har rukket å bytte bok mange ganger! Nå er det bare å vente til etter jul for å få påfyll i form av nye bokprater med Anette. Med nytt budsjettår kommer nye bøker. Det er bare å glede seg! Foto: Martine Halhjem, 3KM

Vant årets Gründeridol!

Ungdomsbedriften Untouchable UB fra Nesbru vant årets Gründeridol Asker og Bærum! De fikk et gavekort på kr. 2 500,-, og skal i slutten av november til Lillestrøm for å konkurrere mot vinnerne fra Follo og Romerike. Bedriften består av daglig leder Oscar Bondeson Engelschiøn, økonomiansvarlig Jeroen Martin Van Zuiden Haukaas, personalansvarlig Jon Christoffer Trønnes, markedsansvarlig Vetle Vevik Austrheim og kommunikasjonsansvarlig Celine Øren Bruun. Gratulerer!

Nytt nettsted om mobbing

Kjenner du noen som blir mobbet? Nytt nettsted med informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter. Nullmobbing.no. Her finner du mange gode svar på spørsmål omkring mobbing, sosiale medier med mer.

Nye benker i korridorene

Benkene er laget av innsatte ved Ila fengsel og vil være på plass til skolestart. Også flere nye lærere er klare for å ta elevene vel imot. Blant disse, Eivind Iles Mørk, som skal undervise i norsk og samfunnsfag.

Derfor var jeg skolemotivert

Også i år har juryen på Nesbru vgs kåret Årets kullelev i Vg3. Kontaktlærerne hadde innstilt seks sterke kandidater og juryens valg falt på Marie Moss Skogdal. I følge juryen ble Marie Årets kulleelev i Vg3 2015-16 fordi:

DH-elever laget troféer til Gullenesen på Medier og kommunikasjon

DH-elevene Marianne Stenseng og Jenny Annestad laget disse flotte hovedprisene som ble delt ut til årets elev i 1,2 og 3 MK under årets Gullnesen-arrangement. De heldige vinnerne var Michael Lanham 3-klasse, Jesper Vigander 2-klasse og Emma Tvinnereim 1-klasse. Gratulerer!

Nå blir det skolegenser på Nesbru!

Elevrådet fikk inn mange spreke forslag. Valget falt til slutt på designet som er laget av Magnus i 1KMA. Gratulerer! Det blir mulig å bestille genseren ved skolestart i august.