Byggmester kapret motiverte lærlinger på Nesbru vgs

JOAKIM MELBY LANGBRÅTEN (foran) har tatt svennebrev hos byggmester Madsen og Giseth i Asker. Nå har han fått fast jobb i bedriften. Det er både han og byggmester Roger Giseth svært fornøyd med. Se hele artikkelen fra Budstikka 3.juni.

Erklæring for et godt miljø

Skolen ved rektor, elevrådet ved leder, de ansattes organisasjoner Utdanningsforbundet, Norsk lektorlag og Tekna har undertegnet en lokal erklæring for å arbeide for at elever og ansatte ved skolen skal ha et godt og trygt psykososialt og fysisk lærings- og skolemiljø.

Rekord og skryt for årets innsamlingsaksjon!

Håkon Strøm ved Kirkens Nødhjelp: "Deres aksjon i høst er den største noensinne fra en VGS til et KN prosjekt. Veldig bra jobba av dere og elevene ! penger er ikke alt, men veldig bra med så fin støtte til De Grønne Skolene på Haiti". Totalbeløpet ble på 256.096,-

Informasjon til avgangselever i Vg3 våren 2017

Nyttig å vite for Vg3-elever som skal opp til eksamen denne våren. Lykke til med forberedelsene!

Hvordan bli superstudent

Skolen har innledet et samarbeid med Olav Schewe som har utviklet et program om studieteknikk. Vi ønsker å prøve ut programmet hans i to av våre klasseteam, 3PÅA og 1STB. Olav Schewe holder kick- offsamling i disse to klassene mandag 13.mars.

Påbygg-elevene ved Nesbru videregående skole presterer mot alle odds: I faget med skyhøy frafallsprosent i resten av fylket, fullfører nesten alle på Nesbru. Se artikkel i Budstikka 28.2.

Lokale retningslinjer for «Fraværsgrense» i de videregående skolene i Akershus

Akershus fylkeskommunes lokale retningslinjer for fraværsgrense vedtatt av fylkestinget 13.02.2017. Skolene skal holde fast ved formålet som er økt tilstedeværelse og redusert skulking. Skolen oppfordrer derfor elever, foresatte og foreldre til å lese retningslinjene nøye!

Garanterer Akershuselever læreplass

Akershus fylkeskommune og fem opplæringskon-torer har signert avtale om å videreføre læreplass- garantien for elever innen bygg og anlegg. En stor motivasjon, sier disse bygg-elevene ved Nesbru vgs.

Ungdata-undersøkelsen i Asker 2017

Informasjon til foresatte og ungdom i videregående skole om Ungdata-undersøkelsen i Asker 2017 : På oppdrag fra Asker kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region øst (KoRus Øst) en spørreundersøkelse blant kommunens ungdommer. Formålet er å kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår.