Slik arbeider vi med elevens skolemiljø

Alle videregående skoler i Akershus skal ha rutiner og handlingsplaner for å sikre et godt skolemiljø, for å forebygge mobbing og krenkelser og for å reagere hvis elever ikke har et godt og trygt skolemiljø. Mer om dette i vedlagte hefte (PDF).

Kjøring i skolens nærmiljø

Skolen opplever altfor ofte uvettig og farlig kjøring til og fra parkeringsplassen i enden Hallvard Torgersens vei. Politiet er varslet og vil kunne foreta kontroller i morgenrushet, storefri og ved skoledagens avslutning.

Slik kan du søke om stipend

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2017. Søker du om stipend og lån etter 15. november, får du støtte bare for våren 2018. Søknadsfristen for våren er 15. mars 2018.

Nytt regelverk – nulltoleranse mot mobbing

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Resultatet av skolevalget 2017

Nå har det vært skolevalg på Nesbru. Dagen startet med debatter i gymsalen og valgtorg i kantinen. Elevene strømmet klassevis til valgurnen. Michael og elevene i 3mk sørget for at valget ble korrekt gjennomført. Her ser du resultatet:

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin (PC/Mac) til skolestart.

Byggmester kapret motiverte lærlinger på Nesbru vgs

JOAKIM MELBY LANGBRÅTEN (foran) har tatt svennebrev hos byggmester Madsen og Giseth i Asker. Nå har han fått fast jobb i bedriften. Det er både han og byggmester Roger Giseth svært fornøyd med. Se hele artikkelen fra Budstikka 3.juni.

Erklæring for et godt miljø

Skolen ved rektor, elevrådet ved leder, de ansattes organisasjoner Utdanningsforbundet, Norsk lektorlag og Tekna har undertegnet en lokal erklæring for å arbeide for at elever og ansatte ved skolen skal ha et godt og trygt psykososialt og fysisk lærings- og skolemiljø.

Rekord og skryt for årets innsamlingsaksjon!

Håkon Strøm ved Kirkens Nødhjelp: "Deres aksjon i høst er den største noensinne fra en VGS til et KN prosjekt. Veldig bra jobba av dere og elevene ! penger er ikke alt, men veldig bra med så fin støtte til De Grønne Skolene på Haiti". Totalbeløpet ble på 256.096,-

Informasjon til avgangselever i Vg3 våren 2017

Nyttig å vite for Vg3-elever som skal opp til eksamen denne våren. Lykke til med forberedelsene!