Tre lærere om å jobbe på Nesbru.

Les intervjuet her:

Christina Pedersen er lektor og underviser i spansk og engelsk i tillegg til å være ressurs for pedagogisk bruk av IKT. Hun har dette å si om rollen som lærer og kollega i miljøet her på Nesbru videregående.

- Jeg har vært her i snart to år og opplevde å bli tatt veldig godt inn i varmen fra første stund. Kollegaene mine er uvurderlige, og jeg setter stor pris på det tette fagsamarbeidet vi har her. I tillegg er det fint å jobbe et sted hvor det er lav terskel for å stille spørsmål og ta opp saker som er av interesse. Vi har god støtte fra ledelsen, som gjør det mulig å realisere ulike små og store prosjekter, som for eksempel studieturer, ekskursjoner og alternative undervisningsopplegg. I tillegg har vi hyggelige, engasjerte og morsomme elever, som gjør at arbeidshverdagen aldri bli kjedelig. Jeg opplever også at vi er en skole som heier på og ser elevene, samtidig som vi prøver å gi dem en retning i livet.

Kjetil Sirnes Birkeland underviser i norsk, engelsk og samfunnsfag.

- Jeg var nyutdannet lærer fra lektorprogrammet på UIO da jeg begynte på Nesbru i august i fjor 2018. På forhånd hadde jeg hørt mye om hvor tøft det første året skulle være, men sett opp mot forventningene mine, har det ikke vært SÅ tøft. Det tror jeg skyldes skolens gode team-samarbeid i alle fag. Kollegaene mine har veldig varierte yrkesbakgrunner, så det gjør at man får gode diskusjoner og gode undervisningsopplegg. Siden Nesbru har så mange ulike utdanningsprogram får man også blitt kjent med mange ulike elever. Elevene her er veldig imøtekommende og sosiale.

Pål Fosheim Brandsborg har en allsidig yrkesbakgrunn og lang erfaring med arbeid i egen entreprenørbedrift. Han jobber nå også som lærer på skolens byggfagsavdeling der han underviser i tegning, bransjelære og produksjon.

- Jeg har jobbet på Nesbru siden august 2018, og trives foreløpig svært godt. Er særlig opptatt av å yrkesrette undervisningen i så stor grad som mulig, slik at elevene mine opplever relevans og er best mulig forberedt til den kommende lærlingtiden. I tillegg jobber jeg tett mot næringslivet for å legge til rette for et best mulig samarbeidsklima. I rollen som kontaktlærer opplever jeg å komme tett på elever og foresatte. Det gir energi og arbeidslyst. Her har vi et nært samarbeid med fellesfaglærerne som gjør det lettere å yrkesrette fagene slik at elevene opplever relevans og mestring. Organisasjonen oppleves som flat med blide og hjelpsomme kollegaer. Det motiverer når rektor med jevne mellomrom stikker hodet inn på avdelingen for å slå av en prat.

Ønsker du å bli en av våre 125 ansatte? Ta en titt på våre ledige stillinger og husk søknadsfristen 23.mars. Ledige stillinger.