Innovasjonscamp på byggfag

Nylig ble det arrangert innovasjonscamp på byggfag for alle tre Vg1-elevene i samarbeid med Ungt Entreprenørskap og POB entreprenør. Det var 37 elever som deltok, og de jobbet i grupper på 4 og 3 elever på tvers av 1Ysk og 1BA. Tema for innovasjonscampen var betong og hvordan dette kan anvendes i innovativt perspektiv.

Elevene jobbet meget godt hele dagen og de kom frem til mange kreative ideer med betong som materiale. Den som nådde høyest opp var gruppen som hadde ideen om ladestasjon i betong med solcelleanlegg. Stor takk til elevene for et fantastisk engasjement og kreative innspill. Takk  til Rotary som var representert ved faglig veileder Egil Egebakken. Og stor takk til POB entreprenør ved Martin Dammen og Richard Andreassen som prioriterte å bruke dagen som veiledere og jury, og for godt forarbeid til arrangementet. Takk også til Sanne fra UE som stilte opp og la grunnlaget for kreativitet med fint foredrag.