Med plogging på timeplanen:

Trening med mening!

Litt av en fangst elevene i 1KMB og 1STC gjorde da de plogget i vei langs Billingstadsletta.

Den nye treningstrenden, plogging, stod på timeplanen for elevene på Nesbru vgs. Plogging er en ny treningsform som kombinerer jogging, knebøy og søppelplukking. Under hashtagen "plogging" på Instagram deles det glimt fra treningsturer, der plukking av plast og annet søppel er en naturlig del av økten. En engasjert kroppsøvingslærer, Agnete Brandsegg Klepp, legger til: - Dette er trening med mening, ikke minst for miljøet rundt oss. Videre forteller hun at det ble kåret en vinnergruppe ut i fra hvor mye de samlet og hvor langt de hadde jogget. Elevene brukte en app for å måle distansen. Vinneren fikk en pose sjokolade for å ivareta energibehovet. Bildene viser at området rundt Billingstadsletta hadde et stort behov for å bli plogget. Kanskje plogging gjør at vi tenker oss litt om neste gang vi har behov for å kaste noe?