Fagvalg for Vg1 studiespesialisering

Last ned brosjyren her

Alle elever som går Vg1 studiespesialisering skal velge fag for neste skoleår (Vg2 SSP). Dette gjelder også dersom du tenker å bytte skole, søke IB eller søke en skole i utlandet.

Fagvalget foregår elektronisk på www.blokkvalg.no. Det endelige fagtilbudet er basert på interessen for de ulike fagene etter prøvevalget i desember. Noen fag fra prøvevalget blir da ikke lenger tilgjengelige fordi for få elever valgte disse. Minimum 20 elever må søke et programfagstilbud dersom det skal tilbys.

Du logger deg på med brukernavn og passord som du får tilsendt på epost. Husk å sjekke i Skolearena at epostadressen din er riktig. Dersom du ikke har mottatt brukernavn og passord, kan du kontakte avdelingsleder Tor Øyvind Andersen eller Hege Nilsen for å få dette.

I blokkvalget må du først angi programområde. Du velger enten programområdet for realfag eller programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi.

Prøvevalget er åpent fra 04- 15 des
Endelig fagvalg 15-22 januar

Videre skal du velge ut fire fag som du har lyst til å ha neste skoleår. Du velger ett fag fra hver av blokkene. Valget er åpent fram til mandag 22.01.2018.

SSP MK-elevene kan velge et 5-timersfag.

Her er oversikten over hvilke programfag elevene kan velge blant.  (PDF: 718.9 kB)