Vurderer du et studieår i USA?

Nå har du muligheten for å søke Georgia Rotary Student Program (GRSP). Nesbru Rotary har et nært samarbeid med Nesbru Vgs. Dersom du er interessert i et studieår i USA 2019-20, kontakt Nesbru Rotary Club/Sverre Skogstrand på tlf: 900 15 045 eller epost: sverre@adv-skogrand.no. Grip muligheten og send en søknad til rektor, Brynhils Idland, innen 10. juni 2018. Den som intet våger, intet vinner!

Søkerne må være mellom 18 og 24 år og ha fullført videregående skole. De bør dessuten ha gode skoleresultater, være omgjengelige og ha anbefaling fra to av lærerne. Utover dette må de internasjonale testene TOEFL og SAT1 tas. Tidligere Nesbru-elev, Solveg Bæra, deltok i 2015 og har gitt denne tilbakemeldingen:

o Great opportunity to live and study in a facinating part of the US at little expense

o Will get to know 40-50 other scholarship students from all over the world

o Opportunity to attend many, varied cultural events

o Lots of possibilities to travel – GRSP trips are free

o Wide variety of courses to choose from – your choice

o You earn credits that count for entry to universities in Norway (or elsewhere)

Dersom du er interessert, kontakt Nesbru Rotary Club/Sverre Skogstrand på tlf: 900 15 045 eller epost: sverre@adv-skogrand.no. Grip muligheten og send en søknad til rektor, Brynhils Idland, innen 10. juni 2018.

Den som intet våger, intet vinner! Mer om tilbudet i vedlegget til høyre.

I midten – en fornøyd Solveg Bæra fra Nesbru vgs som var stipendiat i 2015/2016.