1KMA laget logo for skolebiblioteket

Skolebiblioteket ønsket logo for å synliggjøre tilbudet. 1KMA fikk oppdraget, og mange kreative forslag ble presentert. I dag ble vinneren, William Wessel Ljungberg, kåret. Gratulerer! Les juryens begrunnelse:

Politiet med informasjon til foresatte

I kjølvannet av at russetiden nå starter langt tidligere enn den gjorde for få år siden (vanlig å etablere medlemmer av en buss allerede i Vg1), så har det også vokst frem en trend hvor rivalisering mellom de forskjellige bussene er økende, utvikler seg over lengre tid og hvor det spesielt mellom "guttebusser" har ledet til voldelige sammenstøt. Bakgrunnen for disse sammenstøtene handler ofte om sjikanerende meldinger på sosiale medier, krangler i forbindelse med fester, røpe hverandres "dekknavn" m.m.

Glade vinnere fra Nesbru vgs

Festive UB og Warm (C)up UB, to av årets ungdomsbedrifter på Nesbru, vant to av åtte utviklingsstipend ved Gründeridol Asker og Bærum. Det var stor konkurranse med 36 påmeldt bedrifter så elevene gjorde en flott innsats.

Samarbeid skole- idrettslag om utdanning og sportslig satsing

Nesbru videregående skole inviterte 21.10 i samarbeid med Holmen idrettsforening fotballgruppen, Asker turnforening og Holmen Tropp&Turn til et informasjons- og sonderingsmøte om mulig samarbeid for Vg1- elever i studiespesialisering fra skolestart 2016- 17.

Aftenposten intervjuet ungdom på Nesbru

"Om foreldre drar på hytta og tror ungdommen ikke gjør noe, er de stokk dumme". Foto: Jan T. Espedal

Nesbru-elever i ny dramaserie på NRK

Thomas Philip Hayes i 3KMB er skuespiller i Skam -en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam. I episode 4 er flere av guttene i 3MKB statister.

Narkotikaforebyggende arbeid

Skoleåret er i gang, og avtale er inngått mellom Akershus fylkeskommune v/avdeling for videregående opplæring og de tre politidistriktene i Akershus. Avtalens formål er å styrke det narkotikaforebyggende arbeidet i de videregående skolene gjennom et formalisert samarbeid. Dette samarbeidet omfatter følgende:

Flott omtale av Nesbru i Byggmesteren

Tømrermester Fredrik Kolberg til Byggmesteren: