Hvordan bli superstudent

Skolen har innledet et samarbeid med Olav Schewe som har utviklet et program om studieteknikk. Vi ønsker å prøve ut programmet hans i to av våre klasseteam, 3PÅA og 1STB. Olav Schewe holder kick- offsamling i disse to klassene mandag 13.mars.

Påbygg-elevene ved Nesbru videregående skole presterer mot alle odds: I faget med skyhøy frafallsprosent i resten av fylket, fullfører nesten alle på Nesbru. Se artikkel i Budstikka 28.2.

Lokale retningslinjer for «Fraværsgrense» i de videregående skolene i Akershus

Akershus fylkeskommunes lokale retningslinjer for fraværsgrense vedtatt av fylkestinget 13.02.2017. Skolene skal holde fast ved formålet som er økt tilstedeværelse og redusert skulking. Skolen oppfordrer derfor elever, foresatte og foreldre til å lese retningslinjene nøye!

Garanterer Akershuselever læreplass

Akershus fylkeskommune og fem opplæringskon-torer har signert avtale om å videreføre læreplass- garantien for elever innen bygg og anlegg. En stor motivasjon, sier disse bygg-elevene ved Nesbru vgs.

Ungdata-undersøkelsen i Asker 2017

Informasjon til foresatte og ungdom i videregående skole om Ungdata-undersøkelsen i Asker 2017 : På oppdrag fra Asker kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region øst (KoRus Øst) en spørreundersøkelse blant kommunens ungdommer. Formålet er å kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår.