Sporty vinnere!

Vi gratulerer vinnere av elevrådets fotballturnering. 1BAA-B vant med spillerne Daniel Bakken, Abdi Jama, Even Gebrehivet, Nobiel Mehari, og Robiel Kibreab! Takk til Elisabeth Kreig og Lars Petter Moss, som organiserte turneringen. Lar de seg utfordre av lærer-laget?

Ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Informasjon til foresatte: I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar. Formålet er blant annet å gi ungdommer som går på videregående skole i Akershus mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø. Undersøkelsen gjennomføres på skolen i løpet av uke 6 til 12.

ptroz

En ekte skuespiller på besøk

Vg1-elevene har nå drama og forfatteren Jon Fosse i norsktimene. Stor takk til skuespilleren, Øystein Røger, som inspirerte oss med sine erfaringer fra mange ulike roller på teaterscenen og foran kamera. Han spilte også noe fra en av sine tidligere roller i Fosse-stykket «draum om hausten». Norsklærerne, Maria og Bente, tok utfordringen og stilte som motspillere foran alle Vg1-elevene. Forestillingen må ha motivert, for elevene stilte mange gode spørsmål som Øystein ga de utfyllende svar på.

Universitetsturné på Nesbru vgs

Fredag 11. januar 2019 får vi besøk av universiteter. Her har du som Vg3-elev en unik mulighet til å gjøre deg kjent med flere spennende utdanningsmuligheter. Last gjerne ned programmet som gir deg full oversikt over hvem, hva, når og hvor.

Leder for en dag

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.