Elever har laget blodgiver-kampanjer

1MK har laget blodgiver-kampanjer. Ni av bidragene deltar i en konkurranse arrangert av Røde Kors for alle videregående skoler i Norge. Finalister presenteres 16.mai. Tvi tvi for bidragene fra Nesbru! Se kampanjene her:

3.plass til Henriette på fylkesmestersskapet for interiør 2018!

Oppgaven var å innrede et inngangsparti i en enebolig for et ungt par. Gratulerer også til Tara som fikk spesiell god tilbakemelding fra dommerne for sin innovative besvarelse.

bygging

Relevans for byggfagelevene

Elevene på Vg2 BY er for tiden utplassert i bedrift og skal i uke 11 forberede seg til jobbintervju i bedriftene de er nå. Dette er et samarbeid mellom norsk- og programfaglærerne. Elevene skal i april i jobbintervju sammen med sine faglærere. Dette er relevans på høyt nivå! Applaus til norsklærere og programfaglærere som sørger for at elevene får delta i slike nyttige og RELEVANTE prosesser.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Praktisk og smakfull spanskundervisning

Spansklærer Anette Dahl sørget for at VG3 fikk lage paella valenciana i mandagstimene. Krydderiet safran (azafrán på spansk) er blomsterstøvet i safrankrokus. Safran er nøkkelen til en ekte paella og gir retten den gule fargen og en karakteristisk aroma. Gøy å lære spansk med matnyttig samarbeid og velduftende gloser på menyen!

Nesbruelev har skrevet om livsnødvendig hjelp til Haiti

Nesbru bygg og anlegg støtter Kirkens Nødhjelp hvert år ved å samle inn 1.600 kroner fra å jobbe i en bedrift i tre dager. Her har Nesbrueleven, Oskar Lium, skrevet en artikkel om den viktige innsatsen.

TO-elever på eksotisk oppdagelsesferd i Oslo

Tre av elevene på TO (Tilrettelagt opplæring) reiste sist mandag til Grønland i Oslo for å se nærmere på det eksotiske utvalget av frukt. Der var det mye fristende og annerledes! Elevene handlet og bearbeidet de spennende fruktene for servering til personalet i storefri.

Fikk besøk av mobbeombudet

Elev-, lærlinge- og mobbeombud Andreas Nilsson besøkte skolen i Ledelsens økt 09.11. Temaet var nytt/ revidert kapittel 9A i opplæringsloven.

Slik arbeider vi med elevens skolemiljø

Alle videregående skoler i Akershus skal ha rutiner og handlingsplaner for å sikre et godt skolemiljø, for å forebygge mobbing og krenkelser og for å reagere hvis elever ikke har et godt og trygt skolemiljø. Mer om dette i vedlagte hefte (PDF).

Kjøring i skolens nærmiljø

Skolen opplever altfor ofte uvettig og farlig kjøring til og fra parkeringsplassen i enden Hallvard Torgersens vei. Politiet er varslet og vil kunne foreta kontroller i morgenrushet, storefri og ved skoledagens avslutning.