Temamøte om studieteknikk for foresatte

06
sep.
Fra kl: 19:00
Audio 1
Legg til i kalender

TEMAMØTE OM STUDIETEKNIKK ONSDAG 6. SEPTEMBER KL 19.00

Nesbru videregående skole inviterer til temamøte om studieteknikk til foreldre til elever på VGI SSP og MK.

Skolen har startet et samarbeid med Olav Schewe. Olav er forfatter av bokå «Superstudent — lær mer effektivt, få bedre karakterer». Han beskriver seg selv som en gjennomsnittselev som har oppnådd toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. Han har sin utdannelse fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA.

Han har utviklet et program i studieteknikk som er tatt i bruk både i videregående skole og høyere utdanning som heter «Superlæring». Mandag 11. september kommer Olav for å holde et motivasjonsforedrag for elevene våre.

Dette markerer oppstart på vårt arbeid med studieteknikk i VGI-kIassene.

I den forbindelse ønsker vi å invitere dere foreldre til et temamøte ONSDAG 6. SEPTEMBER kl 19.00 med fokus på studieteknikk, der Olav Schewe presenterer for dere programmet sitt som heter «Superlæring». Dere vil da få et innblikk i selve programmet samt hvordan vi skal jobbe med dette i løpet av skoleåret.

For at vi skal kunne forberede dette foreldremøtet best mulig, ønsker vi å vite hvor mange som kommer. Vi ber dere derfor om å sende mail til kontaktlærer og melde fra om du/dere har anledning til å komme. Vi ønsker tilbakemelding innen tirsdag 5. september kl 10.00.

Velkommen til TEMAMØTE i studieteknikk onsdag 6. september kl 19.00 i auditorium I. Det blir servert kaffe/te og kjeks i kantina fra kl 18.30.

Nesbru 31.08.2017

Knut ore rektor

Adresse: Halvard Torgersens vei 8, 1394 Nesbru