Elevenes aktiviteter

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

29.11.2018

I uke 49 og 50 gjennomføres elevundersøkelsen. Her kan du som foresatt lese mer om formålet og gjennomføring.

Leder for en dag

01.06.2017

Markus Vold Aspenes (18) skygget Tor Olav Mørseth i Digital Norway under «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Markus har ledererfaring fra ungdomsbedriften Videra UB, der han vant UE Alumni sin lederskapspris ved å innta en tydelig lederrolle og var god til å motivere eget team. Videra UB kom også til NM i Ungdomsbedrifter.